Bernhard is on the road again.reismee.nl

Profiel

Naam Bernhard Groen

Datum vertrek: zaterdag 23 juni 2012
Datum terugkomst: zaterdag 21 juli 2012

Momenteel in: Nederland

Over mij/mijn reis

Inmiddels ruim 22.800 km. verder en nog steeds verslaafd met het camino virus..

Nu voor de 6e keer gaat Bernhard Groen (74 jr) uit Eemnes naar zijn vakantie bestemming fietsen! (Almachar vlakbij Malaga) via Santiago de Compostela!


Nieuwe vertrekdatum:

**14 juni 2016 **

Bernhard Groen uit Eemnes, gaat voor de 6e keer fietsen naar; Santiago de Compostela, Portugal, Malaga, Almachar, ruim 3800 kilometer!
Deze keer voor de 8ste keer!

==========================================
============================================
Waarom hij zo veel kilometers fiets naar SdC en zijn vakantiebestemming? Ik denk deels de sportieve prestatie, het avontuur, uithoudingsvermogen, een soort van meditatie???
:chinrub:

Eigenlijk heb ik geen idee??

Dit is wat hij in zijn dagboek schreef, de 1e keer.

25-01-2006
Waarom een idee van dertig jaar geleden toch uitvoeren ondanks de angst in mij voor de reis, de weg, het alleen zijn, de eenzaamheid? Ik weet het niet. Wil ik iedereen bewijzen dat ik nog jong ben? Nou, iedere morgen in de spiegel zie ik het tegendeel. Nee, misschien wil ik bewijzen dat ik fysiek nog meetel. Ik dat het niet meer waar is. Nee, misschien heb ik er te lang over gesproken dat ik altijd eens naar Spanje wilde fietsen, en heb ik nu het gevoel dat ik niet meer terug kan? Ook dat is het niet. Het is meer een mengeling van al die gevoelens. Ik hoop in Malaga te weten waarom.

Volgens mij weet hij het nog steeds niet?? Want hij fietst nog steeds... Misschien dat we het dit jaar te weten zullen komen???
Veel leesplezier!============================================“Ga door met dromen, anders sterft je ziel.”