Bernhard is on the road again.reismee.nl

Dag 26, Trujillo, 97km.

Sms van 13.13 uur: Na 97km 6 liter water 41 gr een broodje jamon is Don Bernardo liefdevol opgevangen door de kelners van zijn favoriete verblijf ze brachten hem weer bij bewustzijn met twee ijskoude cerveza's, Trujillo!

Vanmorgen om 5.30 uur was hij alweer op pad! Het was nog donker en de temperatuur was toen al 24 graden! En de die liep alweer snel tot 41 gr.

De eerste etappe ging door een natuurgebied, hij wist hier nog een bar en wilde hier een kopje thee scoren, helaaswas het toen nog gesloten, het was nog vroeg! Iets later en verder lukte het wel! Thee en een half broodje heeft hij met tegenzin weg gewerkt. Hij eet steeds minder want hij heeft haast geen eetlust meer.

Onderweg heeft hij nog wat foto's kunnen maken van een vale gier! Mooie gigantische vogel!

Verder zit er een scheur in zijn achter velg, al vanaf SdC vind hij dat het tijdens het remmen zijn achterwiel een beetje vreemd doet! Hij weet dus nu waarom! Er zit door de scheur een slag in zijn wiel. Hij heeft de scheur afgetekend om te kijken of hij niet verder scheurt. We wachten het af en hopen dat de fiets het nog een klein weekje uithoudt!?

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!