Bernhard is on the road again.reismee.nl

Dag 28, Cordoba, 118km

Sms van 14.03 uur; Don Bernardo is neergestreken in Cordoba de laatste 6 km kwam hij zonder water te zitten er verscheen uit het niets een groot glas bier op 10cm van zijn gretig getuite lippen maar helaas wat hij ook deed er bleven uitgedroogde lippen over. 118km

Nou dus toch in Cordoba geëindigd vandaag, hij dacht gister te gaan slapen in Espiel maar toen hij daar aankwam was het net 10 uur, dus dan maar door knallen! Onderweg nog wat gegeten en gedronken en weer door! Weleerst zijn sokken uitgetrokken want zijn voeten stonden door de immense hitte in de brand!

Vlak voor Cordoba was al zijn water op en tijdens het binnenrijden stonden zoals altijd alle stoplichten op rood, dus snel een barretje ingedoken voor wat drinken. Hij bestelde een icetea en voordat de beste barman, wilt u een glas? Kon vragen was de icetea al op! Hierna een Fanta lemon met een tapa gekregen en weer een beetje bijgekomen!

Bij zijn hotel aangekomen herkende de receptioniste hem meteen! Wat ik in de toeristische steden toch bijzonder blijf vinden! Maar ja welke gek uit Eemnes fietst nou voor de 8ste keer naar Almachar! (Málaga)

Nadat hij zich geïnstalleerd had in zijn kamer, heeft hij nog een rondje langs de Mesquita gelopen en is gaan eten.

Ik belde hem net en hij is positief en hij voelt zich weer sterk maar heel moe, eigenlijk is het een telkens een terugkerend fenomeen, het 4 weken lang maar door blijven buffelen eist op het einde echt zijn tol! Nou paps, nog 3 daagjes door buffelen en je hebt het weer met een gouden wimpel gehaald!!! Nog altijd in hetzelfde tempo als jaren geleden! Dus wat nou aftakeling!!?

We zijn allemaal super trots op je!

Als hij door blijft gaan in dit tempo is hij vrijdag in Almachar. Hij weet echter nog niet hoe het gaat lopen, het is super warm en neemt het dag bij dag! Goede keuze!! Van 3800 km heeft hij nog ongeveer 225km te gaan!! You go papa!!

Reacties

Reacties

Softi

Fantastisch!! Wat een rit! Respect Meneer Groen ??????

Softi

Dat moeten natuurlijk uitroeptekens zijn !!!!!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!