Bernhard is on the road again.reismee.nl

Dag 24, Trujillo, 93 km

Dag 24, Trujillo 93 km.

Het hele circus is vandaag gestorven, Trujillo 93 km SMSje van 12.59 uur.

Vannacht heeft Bernhard weinig tot niet geslapen! Hij had zo’n last van zijn ribben dat hij niet kon liggen. Hij heeft alle houdingen geprobeerd… Zelfs op zijn knieën naast het bed en zijn bovenlichaam op het matras… Uiteindelijk heeft hij nog extra kussens gevonden in een kast op de kamer en is met een dikke stapel kussens in de rug, al zittend in slaap gevallen…. Bijna niet geslapen dus… Helemaal K*t !!

Daarbij komt ook nog dat hij al 2 dagen niet naar WC is geweest, hij heeft last van Obstipatie. En heeft last van zware darmkrampen en heeft de rit van vandaag op pure wilskracht gereden.

Vandaag was dus een zwarte en super zware dag voor onze Bernhard…

Gisteravond had hij nog 2 broodjes laten maken voor het ontbijt maar door de warmte op zijn kamer stond daar dus al de schimmel op, hij heeft deze weg moeten gooien.

Hij voelde zich super beroerd en elke slok water die hij nam werd hij bestraft met zware buikkramp. Hij had een verdomd moeilijk stuk te rijden met een temperatuur oplopend naar 41 gr. Hij heeft bij een weg restaurant nog 2 brood olie slierten (ik weet niet hoe ze heten, Angela??) gegeten maar had eigenlijk geen honger..

Vervolgens is hij weer op zijn fiets gestapt om aan het laatste stuk van 30 km te beginnen. Hij is nog 1 keer van zijn fiets gekomen om 2 Nestea te drinken. Hij had de koude rillingen dus ik vermoed dat hij ook koortsig is?

Bij aankomst in het hotel Trujillo, werd hij meteen herkend door de eigenaar en gaf hem een grote grijns en hij pakte meteen een kamersleutel voor hem. De eigenaar zag ook dat hij ziek was en er werden meteen 2 obers geroepen die zijn fiets voor hem naar boven hebben gedragen! Gelukkig zorgen ze voor hem!

Hij is na het douchen naar de apotheek geweest voor laxeermiddelen en heeft zetpillen mee gekregen, deze zouden binnen een half uur moeten werken maar na 3 zetpillen kon hij nog niet naar het toilet. Het enige wat het wel deed was dat de lucht kon ontsnappen.. Stinken dus! Ik heb hem ook geadviseerd niet meer zetpillen te gebruiken. Te veel, is ook niet goed!

Toen ik hem aan de telefoon had voelde hij zich gelukkig alweer wat beter, de krampen waren wat afgenomen en hij kon gelukkig ook weer plat op bed liggen! Wat een enorme opluchting voor hem was want niet slapen, nekt je echt!!

Hij had nog een smsje van Angela gekregen die vertelde dat het bewolkt en koel in Malaga was, misschien wordt het voor hem ook wat koeler? Maar hij moet eerst nog over de Spaanse braadpan.. Volgens mij zit hij er midden in! (de hoogvlakte van Spanje, bekend om zijn hoge temperaturen)

Morgenochtend zorgt de eigenaar van het Hotel voor een tortilla onbijtpakket en we hopen dat hij zich dan weer wat beter voelt!!

Morgen weer meer nieuws!!

hub

Bernhard ,maak nog eens wat eten klaar onder de warme kraan dan komt de schijterij vanzelf weer.
Oke waarschijnlijk weet je het zelf ook maar nog wat tips van een vakantiefietser en deskundige
1 waarschijnlijk drink je toch te weinig met deze temperaturen dus veel meer drinken.
2 Neem goede pijnstilling voor je ribben 4 maal daags 2 paracetamol vergezeld van een of andere nsaid die je kunt kopen Brufen bijv 2x 600 mg
Hou je haaks