Bernhard is on the road again.reismee.nl

Dag 23, Chaves, Portugal, 95 km

Sms van 14.05; Totaal over de kook is Don Bernardo aan het cerveza infuus gelegd hij heeft nu liefdevolle verpleging in Chaves tijdens het fietsen 39 gr gemeten 95km

Na een zeer slechte dag vandaag zit B. Er totaal doorheen! Geen eetlust meer en waarschijnlijk een veel te hoge bloeddruk.. Hij heeft steeds last van een bonkend hoofd, alsof hij zijn hartslag voelt in zijn hoofd, dit resulteert weer in hoofdpijn. Gister was hij eigenlijk ook al veel te laat gaat slapen, Vanwege een cv storing welke hij telefonisch probeerde te verhelpen. Uiteindelijk is het vandaag gelukt! Bedankt Ton!

De route van vandaag ging over een ruw en slecht wegdek, en het ging op en af. Hij heeft de 600, 700 en 800 mtr hoogte gehad!

Vanaf dat Hij uit Eemnes vertrok zit hij al tegen het dorpje van morgen aan te hikken! Eerst een vriendelijke maar hoge berg en dan een dorp uit Hel!! Het dorp met de kut honden! Mensen die hem al langer hebben gevolgd kennen misschien nog de verhalen van voorheen?

Hier lopen echt mega bloeddorstige honden elk jaar weer te jagen op Bernhards kuiten!!! Hij neemt ook elk jaar weer pepperspray voor die krengen mee!! Hij heeft ze tot nu toe altijd te pakken gehad... Maar dit jaar heeft hij er een slecht voor gevoel bij!

Dus dit jaar gaat B iets doen wat hij nog nooit van zijn leven heeft gedaan en hij schaamt zich diep!!!!

Hij gaat morgen een taxi nemen en zich voorbij dit dorp laten zetten! Mede doordat hij zich echt niet lekker voelt en hij zo mega tegen die honden uit de hel op ziet!

Hierna zal hij weer met een beetje meer gerust hart op zijn Ros stappen, ook dan is hij gelukkig weer in Spanje! De Spaanse hondjes schijnen toch wat vriendelijker te zijn, dan de Portugese!

Reacties

Reacties

Rens

Sterkte Bernhard, het valt ook allemaal niet mee!! Denk ook aan jezelf als het niet gaat stoppen.????????

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!